Om Oss

Min 6-årige son och nu 8-åriga dotter har ofta frågat i samband med läggning: ”Pappa, säg något jag inte vet”. Det är en fantastisk fråga, men jag fick svårt att komma på bra saker att säga så de är på en lagom och intressant nivå.  

Jag tog hjälp av lärare som satt ihop lagom långa, roliga och intressanta fakta för nyfikna barn. Sedan har det växt! Fler och fler vänner började fråga om jag kunde dela och Fabulinus to fart. Idag är det en växande community med vår egen Fabulinuspedagog och vi har kontor i Stockholm och Dubai. Vi samarbetar med lärare från hela världen för att få ett brett spann av fakta!

Fabulinus var en romersk gud som lärde barn tala. 

Träffa hela teamet nedan!

Team

IMG_9551.JPG

Lovisa är 8 år och vår Creative Director med ansvar för design och nya frågor. Hon gillar att rita, åka skidor, rida, leka, simma o lära sig ett och annat. 

Lovisa

Creative Director

IMG_9550_edited.jpg

Nyfiken 6 åring som ansvarar för att kvaliteten är på fakta är kul nog. Han gillar döskallar, pirater, lego, basket, fotboll och leka med kompisar.

Valdemar

Quality Assurance Manager

IMG_9148.JPG

3 åring som gillar hästar, Bamse, Pippi och att vara Superhjälte Apan

Gustaf

Superhjälte Apa

Jai copy.jpg

Jai är sju ar och bor i öknen! Han älskar lego, skidor och svenska blåbar. Han hjälper till med den internationella expansionen 

Jai

EMEA Expansion Director

IMG_8942.jpg

Hjälper till med att ha koll på väder, komma ihåg saker, boka möten, berätta nyheter, osv.

Googoo

Assistant 

Avi_5år.jpg

Avi är fem år och vill helst vara en ninja turtle! Han kan vissla och älskar pizza! Han samlar frågor från nyfikna vänner.

Avi

Curiosity Ninja

Image uploaded from iOS.jpg

Fabulinus egna lärare, som ser till att det är pedagogiskt och kommer med tips ibland. Gabbis är gudmor till Valle och gillar att dansa!

Gabbis

Fabulinuspedagog

Annika.jpg

Annika älskar bullar, sin familj och siffror. Har en extra tand i sin gom! Annika ar kompis med Philip och Gabbis och chef för Dubai kontoret och alla siffror

Annika

CFO & Head of Dubai office 

IMG_9593.JPG

Pappa till nyfikna barn (Lovisa, Valdemar och Gustaf) som gillar nyfikenhet, lärande, morgondopp och sin mobila espressokokare. 

Philip

Initiativtagare

Fabulinus Logo 1 BW LR.jpg

Duktig CTO med koll på digitala tjänster

Vacant

CTO

Feedback, förslag, ideér, eller övrigt, kontakta mig gärna

© 2018 by HI Upgrade AB