Om Oss

Min 6-årige son och nu 8-åriga dotter har ofta frågat i samband med läggning: ”Pappa, säg något jag inte vet”. Det är en fantastisk fråga, men jag fick svårt att komma på bra saker att säga så de är på en lagom och intressant nivå.  

Jag tog hjälp av lärare som satt ihop lagom långa, roliga och intressanta fakta för nyfikna barn. Sedan har det växt! Fler och fler vänner började fråga om jag kunde dela och Fabulinus to fart. Idag är det en växande community med vår egen Fabulinuspedagog och vi har kontor i Stockholm och Dubai. Vi samarbetar med lärare från hela världen för att få ett brett spann av fakta!

Fabulinus var en romersk gud som lärde barn tala. 

Träffa hela teamet nedan!

Team

IMG_9551.JPG

Lovisa

Creative Director

Lovisa är 8 år och vår Creative Director med ansvar för design och nya frågor. Hon gillar att rita, åka skidor, rida, leka, simma o lära sig ett och annat. 

IMG_9550_edited.jpg

Valdemar

Quality Assurance Manager

Nyfiken 6 åring som ansvarar för att kvaliteten är på fakta är kul nog. Han gillar döskallar, pirater, lego, basket, fotboll och leka med kompisar.

IMG_9148.JPG

Gustaf

Superhjälte Apa

3 åring som gillar hästar, Bamse, Pippi och att vara Superhjälte Apan

Jai copy.jpg

Philip

Initiativtagare

Pappa till nyfikna barn (Lovisa, Valdemar och Gustaf) som gillar nyfikenhet, lärande, morgondopp och sin mobila espressokokare.