• Philip Henriksson

Fabulinus öppnar kontor i Dubai!

Updated: Oct 14, 2018

Fabulinus tror på att vi kan lära oss mycket av att ha vänner i världens alla hörn och upptäcka många olika kulturer. Det är bland annat därför vi samarbetar med lärare från olika delar i världen. Det ger oss svar på frågor som vi inte ens visste man kunde ställa. Dessutom finns det barn och vuxna i hela världen som är precis lika nyfikna som oss.


Så nu är vi extra glada att öppna kontor i Dubai där Jai (7 år), Avi (5 år) och deras mamma Annika som ska hjälpa oss med att vi blir fler Fabulinuskompisar!

“Vi har många kompisar här som också är nyfikna!” säger Avi och tillägger “Jag är en NINJA TURTLE se upp!!” och hoppar ner från soffan.

“Eftersom vi går i engelskspråkig skola är det ett bra tillfälle att träna svenska med mamma. I vår klass har vi kompisar från 22 olika länder” säger Jai.

Dubai är spännande på många sätt, där kan man åka skidor INOMHUS och gå på stranden samma dag! Killarna och Annika ska berätta mer i fabulinusmejl snart om bland annat hur en skoldag är. Till exempel så har man skoluniform!


“Eftersom många kompisar pratar engelska här, är det snart dags att göra flerspråkiga Fabulinus!” kommenterar Annika.

Vi har redan nu börjat med ett engelskt Instagram konto fabulinus.staycurious, där man kan träna på engelska om man är svensk. Det går även bra att skicka frågor till både svenska och engelska Instagram kontot!

-Fabulinus

Jais och Avis skola i Dubai!

48 views0 comments